top of page

НАЧИНИ ДА ПОМОГНЕТЕ

Предприемете действие сега

Two Men Shaking Hands

СТАНЕТЕ КОРПОРАТИВЕН ДАРИТЕЛ

Окажете въздействие

Концепцията за корпоративна социална отговорност (КСО) възниква през 70-те години поради спешната нужда от промяна на обществените нагласи и подход. КСО означава, че корпорациите и други организации демонстрират чрез своите инициативи, че са ангажирани да отговорят на очакванията на общността, показвайки високо ниво на социална информираност. Съвместните инициативи на програмите за КСО включват подкрепа на общността, добри екологични практики и подкрепа за хуманно отношение към животните и техните права.


Тук, в Обич за Обич, ние силно вярваме, че програмите за корпоративна социална отговорност имат потенциал да повишат стандартите и социалната информираност, свързани с хуманното отношение към животните, и ние Ви каним да допринесете за нашата кауза за повишаване на качеството на услугите и качеството на живот на бездомните кучета.

Бихме били много благодарни, ако предпочетете да станете корпоративен донор на нашата организация, за да можем да подкрепим хиляди бездомни кучета и да продължим нашата мисия за намаляване на тяхната популация и подобряване на качеството им на живот. Нашата организация винаги оценява щедростта и участието на корпорации като вас, като всеки принос се влага в превръщането на Обич за Обич в още по-добър приют за кучета, отколкото е в действителност. Искаме да Ви предоставим точната и подходяща информация, отнасяща се до вашия режим на поддръжка, така че не се колебайте да се свържете с нас, с всички запитвания, които имате към нас.

BF69D86E-2F98-41B4-AD8C-F041C6608786.jpe

ИНДИВИДУАЛНИ ДАРЕНИЯ

Подкрепете нашите кучета

Всяка малка помощ за нас е значителна и високо оценена, за това вашите индивидуалните дарения са изключително важни за нас. Само с тяхна помощ и вашата доброта и подкрепа бихме могли да направим Света по-добър. Можете да направите своето дарение директно, използвайки линка за дарения, чрез нашата банкова сметка или просто да станете един от нашите виртуални приемни родители като изберете да  спонсорирате определено куче. Бихте могли да видите нашите любимци в галерия „Нашите кучета”.

3EDD46A4-779F-4E7D-AB04-2FE63AC9DE4B.png

НАПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ

Окажете подкрепа

Искате да се присъедините към нашата мисия, но не сте сигурни откъде да започнете? Направете дарение и се възползвайте от тази невероятна възможност да окажете подкрепата си. Това е чудесен начин да допринесете за нашата кауза и всяко малко отделено средство е от значение за проправяне на пътя към по-добро утре. Свържете се с нас за повече подробности за това как бихте могли да помогнете. Можете да направите дарението си, като използвате нашата банкова сметка, спомената по-горе, чрез нашата сметка в PayPal или директно чрез нашата форма за дарение. Благодарим Ви, че допринесохте за нашата кауза!

C44AD82A-1DA6-43E5-9602-E50F6FAF0400.jpe

ДАРЕНИЯ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Ние сме по-силни заедно

Ако сте организация, която подпомага приюти за животни и споделяте нашите идеи за хуманно отношение към тях и безкомпромисно зачитане на техните права, ще се радваме да ни подадете ръка. Нашият приют, в който към момента полагаме грижи за около 200 кучета, се нуждае ежедневно от храна, провизии и лекарства. Всичко, което бихте могли да споделите с Обич за обич е от изключителна важност за нас. Благодарим Ви!

Включете се: Get Involved
bottom of page