top of page
Golden Retriever

ОБИЧ ЗА ОБИЧ

Make a Difference Today

Обич за обич се стреми да разпространи своето послание на надежда и състрадание. Ние вярваме, че единичният акт е в състояние да промени общността , а колективният - значително да повлияе на Света. Чрез застъпнически дейности и социален активизъм, нашият екип работи неуморно всеки ден, за да даде своя принос за промяна в Света.
Ние работим в подкрепа на бездомните кучета и котки, на  безпомощните, нуждаещите се, болните и изоставени и на тези без алтернатива. Убедени сме, че трябва да сме част от Свят без жестокости, един от основните приоритети на който, са правата на животните или тяхното извоюване в противен случай. Ние сме тук, за да осъществим и покажем промяната!

BG/Български/Начало: Welcome

ОБИЧ ЗА ОБИЧ - ЕДНА ЯРКА ИДЕНТИЧНОСТ

We are here to make a difference!

Обич за обич е убедена, че силата се крие не само в думите, зад които стоим, а най-вече в действията и предприетите инициативи. Още през 2002 г. 
осъзнахме, че работейки съвместно и заедно, можем да преодолеем предизвикателствата си много по-ефективно и затова взехме решението за създаването на първия приют за кучета в България, който функционира и до днес.

Phone: +359887931441
195BD7EF-08AC-44BC-91B6-144FC969DC12.jpe
BG/Български/Начало: Who We Are

КАКВО ПРАВИМ

Making A Difference !

Не на жестокостта към животните!

Не на убийствата !

Овладяване на популацията на бездомните кучета и котки

Ние подкрепяме правата на животните като важен аспект на социалната справедливост

ЗАСТЪПНИЧЕСТВО

Следвайки мисията на нашата Организация, ние се стремим да намерим нови стратегии за справяне с предизвикателствата. Застъпничеството е нещо, което приемаме много сериозно и нашият екип работи всеки ден, за да окаже положително въздействие, особено когато става въпрос за бездомни кучета и котки, овладяване на тяхната популация и съблюдаване на техните права. 
Свържете се с нас, за да научите повече за нашата ангажираност с тези каузи и, за да ни предоставите вашата подкрепа.

Two French Bulldogs

ПОДКРЕПА

В Обич за обич сме посветили времето си за удвояване на усилията в решаването на проблемите, свързани с популацията на бездомните кучета и котки и хуманното отношение към тях. Подкрепата е трудно достижима, но чрез сътрудничество и овластяване на общността, ние вярваме, че можем да ускорим напредъка в тази област. Ние винаги се стремим към осъществяване на промяната и отправяме апел към вас, за да ни подкрепите.

Three French Bullgod Puppies
BG/Български/Начало: What We Do
Dalmatian Dog

Продължавай….Направи Промяната!

(Хедър Милс)

Нашето най-голямо постижение е, че спряхме убийствата на кучета в цяла България( Обич за Обич)

BG/Български/Начало: Quote

GET IN TOUCH

Bulgaria, Dobrich 9300, 25 September, blvd 96

+359887931441

  • Instagram
AAF47A10-A9C0-4192-B1B6-8237ED5D1509.jpe
BG/Български/Начало: Contact
bottom of page